PERIOD TERATUR JE SEBELUM NI

Ada tak sesiapa yg ada pngalaman mcm sy..last 1st day sy period 16.8.19.bulan 9 sy xperiod..1.10.19,7.10.19 & 15.10.19 sy buat UPT smuanya +ve.Tp 2@3 ari lps ada kluar kputihan wrna coklat ckit je ms kncing jap ada jap xde..tetiba mlm td kuar drh cam period smpai la pg ni (16.10.19)still ada..perut pun xslesa..skjp lg sy nk pergi klinik.terima kasih..

1 Balas

Hai sis....sebaiknya sis pergi dptkan rawatan,sbb sy takut tu dh kira kandungan terancam/risiko utk gugur.....sbb dh start rasa sakit pd perut tu