MyCRS 2023

Ada tak sesiapa yang mohon mycrs kali ni? Ada ke yang dapat? Setiap kali buat semakan kelayakan website dia down. Bila masanya yang dia tak down? Pening betul.

18 Balas

sy xmohon tpi mmg dpt dri last year lagi atas nma suami....last year xclaim sbb ank2 dh bsar thun nie bru claim sbb due bln9 😬....try pagi2 xpun tgh2 mlm ke....sbb sy sblm2 nie awal2 lagi dh check mmg lulus trus tebus dkt baby kico je

10mo ago

Alhamdulillah subuh tadi baru la line dia okay

cek time subuh . line laju. da boleh cek status skrg ni. sy apply awal bulan 7. baru2 ni saja nak cek status. result da kuar pun. x yah tunggu 1/8 😌. insentif sah sehingga 30hb sept.

10mo ago

👌👌

alhamdulillah lulus saya check pukul 4pagi time org tengah tido 🤣 beli dekat shopee cuma bayar rm12 je kos shipping sebab amik yang baby carrier je carseat dah ada. alhamdulillah rezeki anak 🤲

Kalau dh mohon lps tu nk cek layak ke x pergi je dkt seller shopee yg jual carseat minta dorg check kn , klu nk check dlm website lambat . Saya dh dpt carseat baru sampai td beli kt shopee tambah rm47 je

10mo ago

Macam mana awak beli kat shopee guna mycrs awak chat dengan dia dulu eh?

Saya claim tahun lepas masa anak dalam perut. Tahun nie tengok2 saya and husband dua dua boleh claim. Tapi kami tak claim pun, banyak banyak carseat nak letak mana 😅

dh cek dr seller..sy try beberapa seller suruh cek..mana dorg kata dh dpt mmg terbaik la lagi2 klau kita beli dgn dia.dh redeem utk ank

sy mohon.. alhamdulillah dpt...n dh tebus dh... skrg mmg website dia down.. sb bru lg ttup permohonan trbaru kn...

I nak apply haritu. Tekan link pun tak kluar pape. Biasela gov punya website kan 🤣🤣 last2 tak apply pun 😅

sye cek tdi ssh juga line,mhrib bru dpt cek,sye mohon 1/7 bru nie,tdi cek tgok lulus,,alhamdulillah,,,

Saya check malam smalam, elok je pulak, applu 6 july, 27 july dapat dah.. alhamdulillah rzeki anak

10mo ago

Memang ikut nasib waktu haha saya pun lepas je baca orang suruh check lepas subuh saya cuba check pagi tadi dia okay Alhamdulillah dapat bantuan