Siapa dah claim MyCRS

Hi momies. Ada sesiapa yang dah claim mycrs tak? If ada mohon bgtau sekiranya ada n minta share serba sedikit if dapat claim dan sudah pergi beli carseat baby . Kta tkot kena scamm hehe

2 Balas

tarikh mohon dh tutup. last 15sept hari tu. kalau dh tebus, kena guna before 30sept. senang je nak guna. masa beli tunjuk ic je. nnti dorg settle kn. kalau beli kt kdai x kena scam pon, tkut kena scam pi beli kedai jgn beli dgn org. boleh pi manjaku. carseat bwh 300 dpt 50% ats 300 tolak 150. beli shopee pon boleh. tpi chat seller dlu tye dulu mcm mana procedure dorg. tpi bgi saya carseat better beli kedai, sng boleh tgok dpn2 nak boleh cuba skli. mcm mana nak masuk buckle die nk pusing ke ape ke. sbb skng ni carseat dh byk jenis. ade isofix la. boleh adjust tu la ni la.

2y ago

Itulh dah tutup. Terlambat sikit tahu pasal ni. Saya pun prefer pergi kedai jgk. Terima kasih utk infonya sis

Dah claim kat shopee. Chat dulu dengan seller nanti dia akan guide cara nak claim sebelum pembayaran dilakukakan.

2y ago

Thankyou for sharing