Program subsidi kerusi keselamatan kanak kanak (MyCRS)

Hai..saya nak tanya...salah satu kelayakan untuk insentif MyCRS ni kan daripada kategori yg berpendapatan isi rumah B40 dan M40..Jadi saya nak tanya, ada nak kena tunjuk slip gaji ke?#bantusharing

2 Balas

xperlu. kalau awk penerima duit bantuan yg kerajaan bgi tu, ape name tahh. awk layak je. sbb die bagi ikut punya status duit bantuan tu. cuma kalau x lulus boleh buat rayuan, nak gambar yg mengatakan awk penerima bantuan kerajaan tu dgn buku pink atau buku anak.

1y ago

dkt web yg sama kalau dh tulis x layak

Yg dpt STR auto layak. Tk perlu pun dokumen apa2

1y ago

ok terima kasih