Rahim Bengkak

Ada tak sesiapa pernah mengalami rahim bengkak. Kenapa boleh bengkak ya? Macam risau pula bila perkara macamni jadi. Macam korang cure rahim bengkak? Boleh sharekan tips?

Rahim Bengkak
9 Balas

Saya tak pernah check atau tahu pun kalau tanda rahim bengkak mcm mana sampai lah masa pergi mengurut tradisional. Sebab pernah lah jatuh basikal dulu tapi tak pernah tahu sgt pasal peranakan boleh bengkak. Harap cepat baik sis

sblom preg sy try g mngurut bidan tu cakap rahim bengkak.. dia tanye ad jatuh ke.. sy cakap je pernah jatuh acdent + aktif sukan tapi tak pernah pegi berurut.. tak pernah pulak g check hosp cam ni..

Wsalam, blh explain tak rahim bengkak tu mcm mana? Sy pun czer, tp dktr ada bg cucuk kecut rahim lps bsalin.

saya tak buat apa-ii pun ,dia baik sendiri ,sakit tu jangan cerita lah rase nak tumbuk benda je

4y ago

ye 😭😭 sampai ke tekak bengkaknya. nak minum air pun susah..apatah lagi nak makan..sakit bukan sehari dua pulak tu..masuk ni 5 hari dh.

Try g farmasi ubt thn skit gusi..Utk preggy boleh pkai xslp..Oral aid k ap nmanya..

saya tak pernah tahu pulak tanda rahim bengkak... harap semua okay ya sis

Hurm..maksud sis mcm ketumbuhan dkt ovari ke cmne?? Xphm.. 😅✌

4y ago

😉👌most wlcme

Mcm mana nak tahu tanda rahim bengkak? Boleh share tak?

Tanya doktor tak apa sbbnya?