Uri bengkak

Tadi pagi masa pegi scan kat kk, doktor kata uri sy bengkak .. klu tak silap dia kata uri, bkn rahim .. ada sesiapa tau mcm mana nak buat klu uri bengkak? Risau lah sy ..#seriusnanya #firstbaby #firstmom #pleasehelp

2 Balas

Doktor ada kata apa-apa tak? Setahu saya tak perlu buat apa-apa. Awak ada masalah lain tak?

12mo ago

Sama-sama. Semoga dipermudahkan

gmbr scan?

12mo ago

ssh nk komen. boleh jd normal je cuma doc xde pgalaman tgk btnuk uri. jika xnormal confirm doc dh refer pd pakar. so anggap je normal