Baby Tak Nak Susu Botol

Ada tak sesiapa pernah mengalami masalah baby tak nak susu botol, nak susu badan je. Sebelum ni tak ada masalah susu botol atau susu badan pun dia minum je tp sejak nak masuk 4bulan ni dia dah tak nak minum susu botol. Kesian tengok baby tido tak lena sgt sebab lapar tak cukup susu. Boleh tak share tips untuk bagi baby suka minum susu botol?

2 Balas

Lbih kurg sma mslh kta sis, sya pla time sya cti d rmh baby lgsg xnk mnum ssu botol, msa sya krja dia nak ja minum, time mlm kdg dri sya pun rsa sya kurg ssu, sya cma minum milk booster, mkn byk2 skit, dan minum air pun byk, #TAPsupermoms #TAPactiveusers