Kehamilan jarak dekat

Ada tak sesiapa hamil lagi sekali tp anak pertama belum setahun,? Sy takut nak pergi kk buka buku 🥺

2 Balas

saya hamil masa anak usia 9 bulan mcmtu. masa buka buku pink nurse dgn doktor jz bising bg nasihat je apa boleh jd kalau preggy anak kurang 2tahun. just dengar jela. kalau yg anak pertama czer mungkin doktor nasihat marah sikit la sbb czer luka dalaman kita xtahu dah betul² sembuh atau belum.

3y ago

Mcm sy 1st pregnancy normal, tp yg 2nd ni mcm nk czer je sbb ada bad experience time deliver dulu 🥺

ramai yg mengalami...jgn risau2 nk buat buku,kalau xbuat buku,lg la risau doktor xdpt pantau kandungan dlm perut kn..rezeki drp Allah,Alhamdulillah..