Buku Pink + husband

Hi nak tanya, esok saya 1st time buka buku pink dekat KK. Boleh ke husband teman or kena pergi sendiri? Nervous takut semua ada takut kena sidai lama dekat KK 😅 #firstmom #ingintahu

Buku Pink + husbandGIF
13 Balas

Bawa lah suami, boleh share happiness sama2 perasaan nak jadi ibu dan bapa.. Saya aritu scan dkt klinik swasta dulu, suami masuk sekali masa scan.. lepas tu buat buku dkt KD pun suami ikut sekali, dia pun borak2 dgn nurse.. Bila checkup pertama kali dkt KK pun dia ikut cuma tak masuk dalam, dia tunggu luar. Nasib saya tak baik, saya kena drip kalau tak kena Tahan wad, dia pun tunggu dkt luar

boleh je bawa sis. masa sy first preggy mmg bawa husband tp process buka buku pink tu lama sgt, nak kena ambik itu ini. pastu jumpa nurse & doctor pula husband xboleh masuk sekali sbb nak jaga privacy mommies lain. sejak tu sy xbawa husband g check up & buka buku pink dah 😅 sbb kesian tgok husband tunggu lama. better dia jaga ank2 kat rumah 😅

Kalau baru nak buka buku, tak kena sidai sebab nanti kita akan banyak check point nak kena pergi. Saya haritu pergi husband je hantar dan jemput je.

Boleh je awak bawa husband untuk first time check up. kalau check up seterus nya nurse kata tanpa husband pun boleh

sy plan nak bawak suami, tapi bila tgk keadaan kk tu, ya Allah sempit awk. tempat ddk pun terhad. sy minta hantar & jemput je 😂

suami kena ada,sebab sekarang suami kena ambil darah jugak untuk check hiv.lps tu ada kena sign dekat buku pink lagi

saya masa mula² buat buku tu ajak husband..lpstu ada checkup g sendiri..lgipown buang masa,,baik la dia g keje ...

Boleh teman tapi husband kena tunggu luar unless KK awak jenis yang besar boleh masuk sekali. No worries

Kena bawa husband sbb first buku kk husband and wife kena buat hiv test. Sekarang rules lain

1mo ago

Skrg masih sama suami kena bt hiv test juga so 1st time better suami ikut

tiap kali buka buku mmg kena ad suami. nty suami kena tnda tangan kt buku pink