Buka buku bila. Perlu uji kehamilan sekali lagi ke di KK semasa buka buku

Berapa usia minggu kehamilan untuk buka buku? Sekali dengan first scan ultrasound di KKIA. Berapa minggu dah boleh tengok heartbeat kandungan ada.

1 Balas

sebelum 12w. tapi dlm 9-10w kena walk in kk dgn bawa gmbr scan dari klinik swasta yg mengesahkan dh ada janin dan fetal pole utk dptkn tarikh buka buku. kkia tak buat scan sahkan kehamilan bwh 12w. perlu ke klinik swasta. janin and fetal pole dlm 8w blh nmpk

2mo ago

Okay baik terima kasih share