7weeks Kantung Ada Janin Tak Ada

Ada tak sama macam saya.tdi scan Dr cakap tak nampak lagi kecik lagi. Dr sruh tunggu scan balik lpas 3 minggu.

8 Balas

Me 5 wks scan dh ada heartbeats.. Tp ms preggy 3 tahun Lps 6 wks ada kantung x nmpk janin.. 8 wks nmpk janin tp x menjadi, 9 wks janin jatuh sendiri. Tp x smua x nmpk janin x sihat.. Inshaallah scan SKALI LG nnti mesti nmpk.. Smg sihat dn baik2 sj

saya 7 week dh scan dah nampak janin..tapi doc bg tips nak bg nampak clear kene tahan kencing..mcm rasa2 naj terkencing baru boleh scan...soo alhamdulillah nampak dh baby sekali dgn heartbeat nampak ♥️

awal lagi tu sis. sy masa 12 minggu baru cek semula. skrg dah selamat bersalin. 😉

Sy 1st scan ms tu 4w doc dah sebut baby dah. Scan 3mgu kemudian tunjuk jantung..

Awal lagi tu sis.. Sy pun mcm ni juga dulu xnampak lagi.. Tunggu 3minggu lagi ya

Sy dulu cmtu jgk 6 week xda jantung bby lg.. Slpas 2 mggu bru lh nmpk

umm ank bru 5 bln da prgnt lg umm

Sy dulu pun cmtu gak