Emosi tak stabil

Ada tak pregnant mumy yg susah kawal emosi time mngandung.. Masa 1st trimester sy ok je tp start masuk trimester kedua emosi lain mcm hilang sikap pnyabar asyik nak marah tak menentu.. Time tengah marah tu mmg tak sedar sbb tlalu ikutkan emosi nnt lepas tu baru rasa mnyesal? Normal ke mcm ni, ada tips utk kurangkan rasa marah tu?

18 Balas

Sye still first trimester pun da kerap mara2. Pantang silap skit cepat je angin naik. Smpai husband pun tegur apesal kejap2 nak mara 😂 tak thu la hormon kot kan. Pastu cepat sentap. Gurau2 pun bole nanges. Stress ngan perubahan diri sndiri kadang2 😥