Emosi tak stabil

Ada tak pregnant mumy yg susah kawal emosi time mngandung.. Masa 1st trimester sy ok je tp start masuk trimester kedua emosi lain mcm hilang sikap pnyabar asyik nak marah tak menentu.. Time tengah marah tu mmg tak sedar sbb tlalu ikutkan emosi nnt lepas tu baru rasa mnyesal? Normal ke mcm ni, ada tips utk kurangkan rasa marah tu?

18 Balas

Sama lah..menda kecik je nangis mcm hape..kna lak klu laki pon sama hangin lg rsa mcm nk lari umah😅😅

4y ago

Haaaa tu setuju...slalu pesan kt suami jgn cpt melenting sbb emosi kita mmg sgt x stabil skarng..cba sabaq dan layankan ja..hri ni dia ingt esok lusa lupa dah..kita sentap dia pon ikot join skali siap package merajuk..time tu pikir gak laki lak ka yg pembawakan ni..last2 sya yg mengalah😂😂😂