Emosi tak stabil

Ada tak pregnant mumy yg susah kawal emosi time mngandung.. Masa 1st trimester sy ok je tp start masuk trimester kedua emosi lain mcm hilang sikap pnyabar asyik nak marah tak menentu.. Time tengah marah tu mmg tak sedar sbb tlalu ikutkan emosi nnt lepas tu baru rasa mnyesal? Normal ke mcm ni, ada tips utk kurangkan rasa marah tu?

18 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

sme.. tp x semua ank kne mcm tu..sy ni baby ke4 baru rase ssh Nk kawal emosi.. tetibe stress tetibe nak nagis.. nnt nak manje2 lak ngan suami.. suami x layan je siap la...cm2 keluar...hehehe tp doc kate normal..

2y ago

kan.. sy pun mule2 ingat depres..tp bile tny doc die kate normal..hehehe...