Emosi tak stabil

Ada tak pregnant mumy yg susah kawal emosi time mngandung.. Masa 1st trimester sy ok je tp start masuk trimester kedua emosi lain mcm hilang sikap pnyabar asyik nak marah tak menentu.. Time tengah marah tu mmg tak sedar sbb tlalu ikutkan emosi nnt lepas tu baru rasa mnyesal? Normal ke mcm ni, ada tips utk kurangkan rasa marah tu?

18 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Haha sama la sis mcam sy dlu.. kesian orang dalam rumah.. 😂 pastu husband ckp control diri , lawan perasaan tu husband ckp..

2y ago

Sama la sis, husband sy pun hanya boleh suruh btenang dan pg duduk mnyendiri utk tenangkan diri😂