Emosi tak stabil

Ada tak pregnant mumy yg susah kawal emosi time mngandung.. Masa 1st trimester sy ok je tp start masuk trimester kedua emosi lain mcm hilang sikap pnyabar asyik nak marah tak menentu.. Time tengah marah tu mmg tak sedar sbb tlalu ikutkan emosi nnt lepas tu baru rasa mnyesal? Normal ke mcm ni, ada tips utk kurangkan rasa marah tu?

18 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Kalau agak tiba tiba nak marah atau emosi tak dpt nak control..cepatkan istighfar sis. Inn shaa Allah tenang hati . Mmg laa time preggy ni perasaan kita sensitif , kita kena pandai manage selagi ia tak parah .yg penting jgn ikutkan emosi tu sgt, nanti kita yg merana

2y ago

Betul lah tu sis, mmg kita jg kena kwal emosi tu sdri