Kencing kotor

Ada tak mumy² Yang air kencing Kotor.. doc ckp air kencing kita tk cantik.

22 Balas

Bahaya juga..sy kena tahan kat wad sebap kencing kotor..dah 2 mlm kat hospital ne.. Dokter saran kan minum air putih banyak2 supaya bersih bahaya tuk bby n ibu jg kncing kotor ne.. Jangan lupa ya mom minum air putih suam banyak2.

4y ago

Syukur kn..sy masi kad wad bsalin heheh...ptma kna tahan sbp demam n ada kencing kotor last2 bukaan dah 2cam Due sy 18.06