Kencing kotor

Ada tak mumy² Yang air kencing Kotor.. doc ckp air kencing kita tk cantik.

22 Balas

Sy pun kena kencing kotor..sy mnm air barli..dktr yg suh mnm air barli..pastu kencg trus ok..

sama..saya amalkan minum air barli..dan banyakkan minum air masak..

kencing kotor tu macam mana ye ?? Maaf tanya. Sebab first time pregnant

4y ago

mcm sy kerap jgk kncing kuning.tp byk je minum air. hsband ckp kdg bkn sb kncing ktor klu kuning, blh jd sb kita mkn ubat. msa mmbuang xda pulak rsa sakit or pedih2.. check kt klnik pn dr xda ckp pape pulak

Banyakkan minum air putih setiap hari jangan minum kafien ..

Sy minum barli ltk gula batu.. dan mnm air kosong banyak..

Sama...klau berterusan doc ckp kena induce dh 😕

Banyakkan minum air kosong. Air barley

bykkan mnum air barli suam sis

banykkn minum air kosong .

Banyakkan minum air masak.