Bedrest

Ada tak mummy² yg baby baru around 14w tapi dah rasa badan exhausted & need bedrest? Saya terasa lesu & exhausted sangat sejak dari raya haji haritu. Saya bekerja juga. Relevant ke kalau nak minta cuti seminggu utk bedrest? Anyway, result hb paling latest 7.8 je. Berkaitan ke dgn apa yg saya rasa skrg ni?

1 Balas

hb kena atas 10 sbnrnya..Klu xckup rht dan mcm2 boleh kena kt diri kte sb hb low..Sis bnyk2 kan rht n jgn fikir bnyk2