35minggu

Ada tak ibu2 yang dah masuk 35minggu and rasa tak larat sangat2 dah? Nak berjalan pun rasa macam nak terberanak je. Rasa nak bedrest je memanjang.

12 Balas

Saya pn 35 mggu..rsa xlarat sngt nk jln n nk bt apa2 pn..tp masih bkerja dah tu hari2 naik tgga tgkat 3..huhu..redha je lah ..lg 2 mggu bru start cuti brsalin..moga kita semua dipermudahkan urusan brsalin nnt..ibu n baby shat dan selamat..amin.

Sy pun rasa benda yg sama.. Rasa nak terbaring dan tidur jea.. Bdn rasa letih.. Celah kangkang rasa nyeri sgt lagi2 bila nak mula bergerak.. Perut rasa berat.. Kdng tuu ingt mcm nk terberanak dh.. 😂 #37weeks

Sya 34minggu, sama dah rasa tak larat bagun nak pegi kencing pun tak larat..kedua Telapak tangan pun kebas,macam darah tak jalan. Nak baring je rasa nya

Kalau boleh banyakkan berjalan sis. Nanti senang nak bersalin. Memang penat and tak larat tapi penat tu la ada kebaikan nya

sama lahh . kaki bengkak semua . bdn naik alergik gatal2. rasa nk baring duduk dlm.bilik baraircond je .

sye baru 33weeks pun dh tak larat sngt.. rasa malas jee 😂 asyik nak baring je skrang ni..

sy dah masuk 36minggu dah,,,sma kita sis,,,dah x larat buat bnyak sgat krja

Ye saya jln ampu perot saya 35week jgaa puas pujuk bby jgn la kluar skg

Saya hrini genap 35mnggu.. Rasa berat je bawah perut

Samala kita