Blackmores Pregnancy

Ada tak mummy yg consume blackmores pregnancy je sepanjang hamil? Ok tak?

Blackmores Pregnancy
18 Balas

Same goes to me. I also consume take this Blackmore since my HB b4 this drop. So i take alternative to take it. Latest check up with Dr / nurse Alhamdulillah my HB level getting better. Also i informed with Dr is it ok to take this supplement even KK already give to me Obimin. Then Dr said is it ok as long as ur HB not drop again.

4y ago

Klau i.. I x ambik dh.. I pkai 1 vit je. Klau ambik dua2 tkt overdose

Saya makan ni dari start pregnancy Alhamdulillah bagus🥰 Mahal sikit Tapi better dari KK Sebab makan ubat KK Saya Sembelit teruk Sampai seminggu tu ada 1 atau 2 kali Saja 💩 Hehe.. makan Blackmores ni Alhamdulillah Everyday membuang🥰 Lepastu vitamin semua cukup utk baby 🤰🏻

6mo ago

sama ke dgn yg ni sis?

I consume this in 1st trimester, and change to Elevit after 2nd trimester until given birth. I never have low hb problem and my baby born without jaundice. Of course, i ate more green vegetables while im pregnant.

Alhamdulillah. Saya dari awal pregnant hingga 26 week (sekarang) consume produk ni. Pastinya ok. Walaupun harga mahal, hb saya cantik. Nurse puji hb cantik. ☺☺

6mo ago

sis consume mcm mana ya? lepas makan or sebelum makan & berapa pill sehari?

Pregnancy lepas mkn ni, tp hb drop smpi 10.biasanya 12.doc suruh stop ambik, sbb iron dlm tu sikit.boleh try dlu,klu ok teruskan sbb dlm tu omega 3.

saya. okay bagus ni. sesuai untuk breastfeed juga. tp,lepas bersalin sy stop sbb nak dahulukan ubat doc . doc suruh habiskan ubat hosp .

Ok sgt..ni dah msk 4 kali beli..sy selalu beli pair bottle...hrga dlm rm 114++..mmg sy amik.ni je dr awl..smpilah nti dah bersalin tuk breast feeding

Sis consume 1 hari 1 biji sepanjang kehamilan ke?asid folic 5mg sis makan juga?atau tak perlu sbb dlm blackmores dah ade asid folic.

Sy mkn so far ok je ,tpi x membantu kalau hb rendah,sbb dulu hb atas pagar,lagipun capsule agak besar

Apa fungsi suplement ni? Klu consume dri pregnant nti lepas deliver bole produce milk dgn byk x