Blackmores Pregnancy Supplement

Hi 🌸 nak tanya pengalaman mommies disini, pernah tak consume Blackmores Pregnancy n Breastfeeding Supplement mcm dalam gambar. Berkesan tak utk bantu naikkan HB or galakkan susu untuk ibu menyusu ? Thank you for sharing in advanced ✨

Blackmores Pregnancy Supplement
4 Balas

Alhamdulillah saya consume blackmore ni since pregnant 8month. Now saya dah deliver baby pun still ambik juga. Utk breastfeed mom pun bagus☺️

sy makan ni sejak dah tau pregnant. so far setakat ni hb cantik and perkembangan baby baik walaupun tgh alahan teruk.

2y ago

Bole ke ambil sekali dgn duphaston?

boleh consume blackmore ni Tak + obimin?

Boleh consume vitamin ni😀👍🏻