mimie mustafa Natisya, Malaysia

Queen bee of 2 sweet daughters

About mimie mustafa Natisya

allegik gatal2
Sy dah 6 bln..n xde mslh kehamilan..cm skang kena lak gatal2 1 bdn..x blh tido😭..dah sapu chalomile lotion..x jln..dok bg ubat mkn..chlorpheniramine maleat tablet..ubat selsema/gatal/mengantuk..risk
..read
Sebab hormon tu bukan allergik . Kadang lepas bersalin baru dia hilang . Ada setengah orang kena lepas bersalin pulak . Masa saya pregnant saya naik kerak hitam yang gatal tu kat leher dengan naik bij
..more
result amnio..lupa nk upload
Bg mereka yg nak tau mcm mn kptsn tu dikeluarkan slps amik specimen
thumb image
Alhamdulillah. Sy pun dpt result yg normal selepas buat amniocentesis tapi baby ada masalah jantung. Doctor masih tak dpt confirm mcm mana keadaan baby lepas lahir. Doctor nk keluarkan baby pada 37 mi
..more
VIP Member
Sy buat detail scan hari tu ade gambar2 rajah ni
Apa ni ye?
Ni details scan ke
sakit bahagian ari2 n sblh kiri..mmg tanda bg uri bwh ke
Bila kita duduk dan mula berdiri..akan terasa sakit mcm krem..n kena jln slow2..mmg begitu ke bg mrk uri bwh..20 mggu..tq
Aah..low lying placenta..
Doc ad ckp ke uri sis bawah? Sbb sy mmg uri ok je msa scan...tp mmg skit ari2 kdg2..
detect gula dlm urine
Lemah bila.dgr result ni td🤣🤣..ada 2 mggu lg tuk dtg test semula..anyone ada petua or pengalaman nak elakkan mslh gula ni..mohon share ye ilmu..tq
Gula ke protein?
amniocentesis..mengambil cairan air ketuban
Slps sebulan sy wat ujian ni..hr ni 7.10.2019 result keluar..alhamdulillah..keadaan baby sy semua ok..dan aktif..inshaallah..yg menambahkan lagi kegembiraan sy smpi menangis..apabila..doktor memberita
..read
Alhamdulillah. Tahniah kak.
fully test dr a.ketuban
Assalamualaikum..selamat pg Nak tanya..ada x sapa2 pnh wat test baby..melalui air ketuban..lama x proses..sakit x..tq
Xsure... goodluck sis
im pregnant again..alhamdulillah..
2009..keguguran..kerja lasak sgt kot 2016..dah cek..tp x -ve..tau2 je ectopic..buang sblh tiub..😭😭 2017..peggy (hjg tahun) 2018..keguguran..ms ni pjj..tp aku anggap allah
..read
thumb image
Tahniah. Moga dipermudahkn smpai bila2