Blackmores Fish Oil

Hyeloo Pretty Mommies, I'm 13 weeks of pregnancy. Want to consume Fish Oil Supplements by blackmores. Is it OK? Any opinions?

6 Balas

Sy mmg amal folic acid+fish oil 3 bln sblm merancang nak pregnant. Sblum kawin sy penah pegi jumpa doc tnya pendapat utk cpt dpt baby, doc bg mcm2 tips dan suggest folic acid dgn fish oil. Jenama apa2 pun ok tp yg lg elok yg ada tulis Omega 3✌️

i was consuming fish oil by appeton. okay je mana2 brand. it's good for our baby. kalau nurse kk tanya ada ambik apa2 tak selain yg dorang bg, bgtau je. kalau takut nak consume, waktu check up tu tanya pendapat nurse.

5y ago

Aritu ada cakap pasal fish oil, nurse kk kata Tayah, tak perlu pun 🤦‍♀️

saya pun amalkn fish oil.. Dr. pakar yg rekomenkn utk ambil, mungkin bole rjuk Dr. dlu sblm mngmbil mna2 supplement.

saya amalkan blacmores for pregnancy and lactation.. fish oil x pernah cuba lg

plan to try this supplement to..

better refer doctor dulu...