BLACKMORES

Hi nak tanya ade sesiapa consume blackmores pregnancy& breast feeding ke time pregnant? ok ke ya consume mse pregnant?#ingintahu #firstmom #pleasehelp #bantusharing

4 Balas

Saya try masa dah masuk third trimester sebab dah start lenguh belakang and dia ada calcium. Tapi saya makan zincofer juga cuma jarakkan dia. HB naik sampai 13 lepas makan ni

Okay je tapi saya makan zincofer jugak. Sebab ade hb low masa awal pregnant haritu. Dokter cakap kalau nak makan dua2 pagi makan blackmores malam makan zincofer.

Saya makan yang tu okayy, saya tny Dr pon ckp okay. Tp kalau low hb dr still akan bagi ubat iron lain jgk

Tak pernah try sebab supplement semua sy mkn dari klinik je.