Mimpi mengandung

Ada tak mummy mummy sini yg before positive ada mimpi mengandung and rasa mcm real sgt dlm mimpi tu hehe

24 Balas

Dulu sblum mengandung Sya kerap mimpi mengandung trus Perut besar, 😅beberapa bulan check trus positif mengandung, dah mengandung beberapa bulan tu kerap mimpi baby girl smpai 3 kali, skli scan kat doktor baby boy☺️ first baby ni nak sngat baby boy, syukur cun juga baby boy😋😋

saya mimpi mcmtu la sis. mimpi pasal baby. ttdo balik then mimpi buat test upt dua line terang. masa tu malam raya aidilfitri. malam besoknya saya cekla, terkejut sbb ada dua line samar2. mmg tkejut campur gembira masa tu.hehe

saya.. sy mimpi dua kli saya mngandung.. dan firasat hati sblum cek upt mmng rsa ada malaikat kcil dlm rahim.. selang smnggu lpstu cek upt alhamdulillah double line. perasaan sebak gembira smua ad. x sangka mimpi jd knyataan

saya suami saya an mak saya..shami saya mimpi saya beranak trus bby girl..mndung tdk mpi berank terus..mak saya mpi psl bdk n bdk tu tedkat sgt dgn org org keliling dia...dua hri tu check tgok ngndung

Pengalaman sec baby ni sy mimpi pegang tapak kaki baby.. Tepi baby ada stokin pink.. Real sngt rasa mimpi tu.. Check2 double line.. Baru2 ni check gender, Alhamdulillah baby girl 😊

belum pernah lagi sis. yg sy pernah mimpi masa sy pregnant, sy gugur. lepastu mmg betul2 gugur. inshaaAllah sy percaya pd rezeki Allah, Allah akan beri sy yg lebih baik selepas ini.

sya sebelom ngndung pn ada mimpi mengandung n brsalin..lps tu suka letak bntal kecik dlm baju konon2 mengndung lps tu dok tgk dpn cermin...lps 2 mggu check mmg mengndung btul..hehe

suami saya mimpi sya dpt twins..dlm mimpi siap dpt nma..cek2 mmg sya mgndung. tp sya xscan lagi. rasa mcm sorang je..sbb xde ciri2 mngndung twins..klu btl pn Alhamdulillah rezki

Sy mimpi mengandung lps tu dalam berapa bulan mengandung betul.. Semua tu sbnrya da tertulis.. Kita ni manusia tak tahu tu semua tuhan yg tentukan.. Bersyukur

Saya ada mimpi letak tangan dekat perut and rasa baby tendang sumpah rasa reaaal sgt and lepas tu test upt positive tapi faint line hopefully ada rezeki saya 😭

3y ago

saya mimpi sama mcm awak... mimpi banyak kali 2 line.. tp bilaa check -ve