Mimpi mengandung

Ada tak mummy mummy sini yg before positive ada mimpi mengandung and rasa mcm real sgt dlm mimpi tu hehe

24 Balas

Malam tuh saya mimpi saya check upt test dan positive. Dan esok paginya saya check upt dan mmg positive. Hehe kadang2 mainan mimpi ni boleh jugak percaya

bestnya..yg mimpi hamil tu jd kenyataan..Saya pula lain,banyak kali mimpi hamil..byk kali cek upt..byk kali juga negatif😄 blum rezeki lg...

Sy pon mimpi mengandung sebelum check..tp dlm mimpi tu doct bg taw anak sindrome..skrg tgh mengandung..tp rsau kalau betul mcm mimpi tu..emm

Sy before pregnant slalu mimpi baby, and ada satu hari tu tiba2 mimpi tgah pregnant. Then bebeeapa minggu lpas tu cek positive 🤣

sy pun ad mmpi test upt naik 2 line , pstu bbrapa hri mcm tu sy test upt betul 2 line 😅

Pernah sis.sy mimpi bgthu keluarga sy pregnant.buat upt test betul2 kuar dua line terang

Pernah... 2-3 hari Before buat pregnancy test mimpi..

pernah kerap sgt..mmpi ank lelaki tup2 prengnant😊

Pernah, sy pun mmpi sblm tau sy preggy 😄

pernah sis ☺️ . btul2 preg hehe