Mummy Mimpi "main bersama" . cerita pada suami tak?

Nak tanya mummy2 semua. Ada tak alami mimpi "bersama" dengan suami atau lelaki lain semasa mengandung. Cerita pada suami tak? Pelik lah asyik mimpi je?

1 Balas

Bahaya sis.. saya pena dngr ceramah klu mimpi bersetubuh dgn lelaki lain tu maksudnya ada jin suka dekat ngn kita. Jaga solat jgn selalu termenung. Nak tdo baca doa baca ayat kursi semua sis.

4y ago

Ya sis.. kene amalkn doa tdo ayat kursi surah 4kul.. doa bbyk supaya dijauhkn dr gangguan jin syaitan ya