Mengah

Ada tak mommy2 yang rasa mengah tak cukup nafas. Lagi2 time solat. Lepas solat mesti kena baring jap sbb mengah mcm lari 100m. Hahaha

2 Balas

Saya x lalu nk diri dah dr 5mths buat solat duduk sampai 3rd trimester ni 30 weeks... Kalu bdiri susah pulak bangun...

4y ago

Setakat ni boleh lg solat diri cuma mengah. Kalau sambung ngaji sampai putus nafas.

sy..mengah...sakit lenguh belakang...kdg pas solat,,nk sambug mengaji pun amik nafas dalam2 dulu..😅

4y ago

klu kne ayat susah sket lg semput dibuatnye...😅