Sesak nafas atau Mengah

Ada tak ibu ibu mengalami mengah. Buat kerja sikit jaa rasa macam baru lepas lari 100 meter . Rasa penat

9 Balas

sama la kita..kali ni pregnant sgt la cepat mengah penat..letih ngantuk semua lah..padahal baru berdiri masak kejap dah mengah²..terus abis kan kerja and rest..second pregnancy..

saya after 35w baru rasa gitu. sebelum ni takde apa pun. nak tukar cadar katil pun baru satu side dah mengah. nak gi toilet pun kadang dah tercungap2

Haa sama la kita..sy brcakap sikit pn dh mengah mcm bru lps brlari..sebelum ni ok ja..pregnant anak ke5 ni lain mcm😆😂

sma lah Kita sis,mau kemas rumah ,kasih mandi anak,masak pun boleh megah nafas ahhaha second baby

saya turun naik tangga ..masak. jmur pakaian saja dh mcm kena kjar anjing rasanya🤣😅😅

Saya solat 4rakaat pon dah mengah. Kandungan 24weeks 😂 biasalah anak pertama kan 😂

samaa.. 24w skrg.. tp stat 19w jalan skejap pn rasa mengah, pnt dia lain mcm..

nak pakai baju n tudung pun mengah ya ampun…mcm mengemas satu rumah jaa rasa

sya la orgnya