36 minggu saya rasa mengah penat mcm oksigen tak cukup time baring. Normal atau x

Normal ka 36 minggu x boleh tidur ? Mata mengantuk sangat bila pejam mata baring rasa nafas tersekat seolah mcm nafas terhenti sekejap...mcm mengah penat terus terjaga.....help me...saya takut sebab saya baby first. Saya cek oksigen ok..saya sampai terfikir alat oksigen tu tipu ka kenapa saya rasa mcm penat mengah nafas x best. Saya pulak buka boleh akan sentiasa overthingking sebab saya ada anxiety. Bila keadaan mcm ni jadi, saya asyik fikir bab mati bantu saya 😭😭#firstbaby #ingintahu

2 Balas

takdok apo aihh normal latu dh dkt nk beranak.. anak dlm tu makin besar.. tu yg kita jd x cukup nafas.. tido dgn posisi bntal yg tinggi 😊

Dah cuba tinggikan bantal masa tidur? Posisi tidur mcm mana?