Keguguran 12 weeks

Ada tak mommy yang keguguran tapi takde bleeding dan sakit perut?

12 Balas

saya gugur masa 8 minggu tapi tak sedar sebab tak ada cramp/bleeding. rasa tak kena sebab breast dah tak sakit. pergi check,baby dah tak ada heartbeat dan baby pun stop membesar waktu 8 minggu. kiranya missed miscarriage lah. waktu sedar tu sepatutnya 11 minggu

4y ago

yaka sis? kalau breast xsakit tnda gugur ka? sbb saya last breast sakit dlm 7w bgitu, skrg 8w xda suda

Betul ke ada jadi keguguran tapi takda bleeding dgn sakit perut? Dah check doktor ke? Saya dulu gugur 4weeks ada darah dan sakit perut sgt².. Apa² pun check doktor dulu yee.

Betul juga sebab rasanya dulu bila dapat tahu bby dah takda. Simptom pregnant semua hilang. Dua2 pregnancy sebelum ni. Simptom hilang lepastu bleeding dan dia keluar sendri.

ya ada. sy admit hospital.. Dr induce sbb cek tkde bukaan lgsung. lepastu ada balance darah beku tertinggal kat dlm. so Dr DnC pulak. cucuk epidural😪

sy pun gugur 7 week 5 day sakit mcm nak beranak 5 hr darah pun bnyk keluar mcm air paip last hr ke 5 keluar lh semua benda tu baru lh x sakit lg

Sy doc sahkan gugur 9w tp 13w bru keluar kantung bleeding sakit perut semua. dari first upt positive mmg xde bleeding or spotting. kandungan xjd

betul ke gugur sis ? dah check kt hospital ke ? saya yg gugur 7week pun ada darah cmpur lendir sis .. dengan sakit perut yg amat ...

sy gugur 12 weeks...xsakit perut...tp masa buang air kecil ada fresh blood keluar...sikit je masa tu...terus p spital..

Betul ke gugur tu? Ke cramping. Kadang time nk baby kua baru sakit perut semua mcm senggugut. Take care ye mummy 🥺

betul ke keguguran? update sis? saya risau pulak. masa 1st kandungan gugur dulu saya keluar darah n sakit perut