Terpkir2

Nk tau.. Ada x yg keguguran dlm perut tapi xde bleeding.. Tahu pun selepas appointment.. Pregnancy dah 17 weeks.. Hmmm

2 Balas

Ada. Mcm sy. Scan tiba2 tiada heartbeat. Tunggu 2 minggu tpi msih xda heartbeat. Last2 d&c. Skrng sy btu berpantang 2 hari. Doc pakar ckp lps 6 minggu bru boleh plan nak prgnant blik. Mudah-mudahan lps ni cpt lekat. aminn

4y ago

alhamdulillah..semoga sy pun mcm sis jugak..take care sis

Sy pernah alami. Pergi check up dan minum air gula, doktor scan tgk baby dah tak gerak. Mmg tak de tanda apa2, jatuh pun tak de. Last sy kene induce dan baby keluar sendiri.

5y ago

Risaunya laa dengar. Kalau boleh nak scan hari2 je 😅