Sakit punggung preggy 5 months

Ada tak mommy preggy yg selalu sakit kat bhg punggung esp bila nk bangun dr baring, mengiring atau nk berdiri. Skrg rasa makin sakit kt punggung bila nk berdiri.

9 Balas

Saya alami waktu week ke 10-14 macamtu. normal kata nurse. ada tu seharian nak duduk pun suami kena tolong papah. ngilu rasa sampai ke kaki, cuma sebelah bahagian je terasa. alhamdulillah week ke 15 dah hilang sakitnya. ni menunggu kalau nanti dia mai lagi nanti, stay strong mum. InshaAllah baik² sje nanti :)