mual

ada tak mommy mcm sy yg tunggu hari lg nak bersalin tp mual dan xde selera makan tu dtg balik ?

10 Balas

Saya ada baca, kata hujung2 nnt mual2 loya mmg akn dtg smula sbb perubahan hormon dlm bdn. Tu dah hjung2 nk lahir lah tu... Mmg normal sis...

Saya baru 33weeks dah start rase mual balik.. Bau Pelik2 je skang.. Pedih hulu hati jugak.. Sama mcm awal2 pregnant dlu 😭😭

5y ago

ye sis. sy mual dan hilang slra makan start 33week jg smpai skrg.

sayaaaaa 🙋🏻‍♀️macam awal2 trimester tu kann. dia dtg balik. bertabah laaa kita. haha

Sy lg 4 mggu. Hehe... tp kkdg je rsa mual tu. Klau mkn yg ada bau bawang sy muntah blik mknn tu.

Sama, sy tiap2 pagi dah my morning sickness balik.. Makan pun x laluu sgtt dh skg dah 36weeks

5y ago

perut kita makin sempit kan. selera makan pun makin kurang. tp yg x tahan tu mual 😫

Sya tengah mengalmi nya .. skg ni .. kandugan da 36w4d ..

Sy x pnh rasa, tp ad dgr ramai gak mommies mcm tu...huhu

Sayaaaaaa! Sampai kena admit wad sebab gastrik 😂

5y ago

Ohhh, saya tak mual cuma rasa tanak makan sampai boleh tahan lapar. Bulan puasa hari tu berjaya puasa penuh sebab tade selera

xde selera yeee tp perot sentiasa lapar 🤣🤣🤣

5y ago

sy pakse juga mkn walau sikit... fikir ke baby sian plak lapar 🤣🤣

sye jadi mcm alahan mula2 pregnant

5y ago

hahahaha..