pelik

haritu perut sy sakit macam sengugut .. tp xde pendarahan pape .. lepas dari sakit tu , sy trus xde mabok2 mual loye macam seblum ni .. dah rasa mcm x ngandung pulak ... normal x yea ? tp selera makan macam2 nakk .. ?

2 Balas

Sy pun mcm tu. Ikut kiraan skrg da 8 minggu 3 hari. Mse awal kehamilan 5-6 minggu morning sickness truk. Stat minggu ke 7, trus rse sihat je tade alahan lgsg. Kdg2 lupa yg diri tu menga dung,selera mkn pn byk sgt.

5y ago

ohh .. sy da 11miggu .. mcm pelik da xde mual2 loye lg .. takut jugak kadang klo pape kan .. huhu

Dh brp week mommy?

5y ago

bru 11weeks ..