Alahan datang kembali

Ada tak mommy kt sini yang dah trimester 3 alahan muntah² datang balik ?

7 Balas

sama lh MCM saya jugk..saya dh 31w2hari,rasa nk pitam,rasa nk muntah, pening kepala,tak ada mood nk layan orang pon adak..tambah lagi saya batuk selsema..jumpa doktor semlm buat test COVID syukur Alhamdulillah keputusan saya negetif.. doktor bgi ubat batuk je..tu pon bila perlu mnm..tapi saya tak mnm sbb risau pada kandungan..saya tak mnm ubat batuk..saya rasa boleh tahan batuk saya tak mnm risau ank kurang aktif..g pon doktor ckp bila perlu sahaja boleh ambik mnm..risau bahaya kandungan..

Yaa . Saya masa 7 bulan keluar masuk emergency tambah air dan tiber boleh ada gastric padahal makan on time apa semua . 8 bulan still loyaa .

alahan sy bukan muntah2 tapi xde selera makan dari first trimester, ni masuk 3trimester pun gitu juga 😌 mmg on off agaknya

saya lah tu.. berperang dengan berus dan ubat gigi 😑 lambat makan pon sama, xboleh lewat sikit 😪

Sayaaaa 😭 tengah tunggu hari tapi alahan on off dtg

saya sis, tapi jarang la, just rasa loya tuh kerap.

normal