muntah kembali lagi

Sejak masuk 30 week ni... Muntah tu kembali lagi.. Sekarang dah 31week 3day.. Tapi muntah loya penat kembali lagi... Hari ni makan roti 3 keping and minum soya je.. Tapi hari ni 2kali dah muntah lepas makan roti... Sepatjtnya alahan tu dah hilang.. First preggy n second preggy xde teruk macam ni.... Selera makan pon dah hilang balik...

1 Balas

Ada je org alahan trimester ke3, mungkin sbb angin, minta urutkn suami blkg badan kita

4y ago

Tu lah.. Sebab xpernah kena.. Anak first n second xmacam ni.. Yang ke3 ni awal preggy sampai 4bulan still muntah lagi.. Ni dah masuk 32wekks keadaan muntah tu ada lagi..