first time mom

hi mommies nak tanya, saya dah 3 kali muntah masih tak tahu sebab apa. angin atau alahan, tapi ada ke alahan trimester ke 3? #firsttimemom #pleasehelp

2 Balas

same sis trimester 3 ni rsa loya lpas mkn..xthu angin ke alahan dtg blik..sbb alahan xkuat sgt trimester 1...asyik mengidam nk mkn kat luar je...klu mkn kat luar xla rsa terok sgt loya tu😂...

saya tm1 alahan teruk sangat, tm2 terbahagia😂 nak masuk tm3 ni start alahan balik. pedih ulu hati pun teruk

4mo ago

oh yeke? sabar ye sis. saya ni taktahu alahan atau terkene cirit birit ke macam mana😫