Anak kerap demam

Anak saya dah 3 tahun.. ada hantar ke taska. Tapi lately ni ada kerap sgt demam.. seminggu sekali dmm dan batuk. Ada petua tak? P klinik kata normal tapi hati sis tak tenang..

2 Balas

saya amalkan beri makan: 1. nenas. nenas ni mmg super food. buat jus sikit simpan dlm fridge. kasi anak sehari sekali 2/3 pam syringe. 2. madu 1 sudu pagi 3. habbatus sauda 1 biji before tido

2y ago

wc

skng musim wak, batuk demam selsema tu doc kata normal... klau nk cepat hilang batuk tu try bgi dia mkn ubat batuk yg ad campuran madu