Sakit tulang ari2

Ada tak mommies yg kat sini bila tidur mengiring bgun2 sakit dekat tulang kemaluan? Start masuk 3rd trimester ni dah xselesa nk tidur. Bila baring terlentang sakit tulang belakang & dada, rasa sesak nafas. Cuba tidur mengiring, dekat celah kangkang tu sakit sgt rasa nak patah tulang even dah kepit bantal kat tgh. Nak gerak tukar posisi pun sakit kena slow2. Ada tak tips nak hilangkan atau kurgkan sakit kat tulang ari2 tu? Rasa serba tak kena bila tidur

13 Balas

Tak boleh nak elak sbb baby dah start turun laluan bawah, sbb tu sakit 😁

ini la sy tengah lalui skrang 😭

normal