Alahan makin teruk

Ada tak mommies yg dah 11week tapi alahan makin teruk? Sy muntah tiap kali mkn sampaikan kena makan ubat muntah dulu😞 tak daya dah rasanya

13 Balas

apa2 pn sis kna paksa diri mkn jgk...lw x lg teruk..perut msuk angin...badan pn x da tenaga...cuba sis mkn buahan yg selamat di mkn...mkn roti ke...biskut...out yg diblander cmpur pisang ke..jus buahan... saya pn awal2 ni sama je tpi x teruk la....saya mkn buah oren dlm kuantiti sedikit..buah epal merah pn sama dlm kuantiti yg sedikit...saya kli ni x leh mkn benda2 manis..msti nk kluar blik😅