alahan teruk

saya nak tanya saya dah 11week alahan muntah muntah masih lagi teruk sampai sekarang, adakah normal ? #firstmom

5 Balas

Normal kot sis tak pasti sbb saya pon start alahan muntah loya tu dari 5weeks kot kalau tak silap dan sampai la sekarang dah masuk 15weeks sampai berat badan turun, tambah la kena makan zincofer, makan ja pening muntah, kdg tu sehari dekat 5kali muntah tp alhamdulillah sekarang kurang sikit muntah dlm 1 ke 2 kali sehari

Cuba tya Dr, ok x klo cuba ambil ubat gastrik & tahan muntah. sy bila combine 2 ni, baru ok sket. dri muntah setiap 2 jam, jadi muntah 1-2 kli sehari alhamdulillah

normal

Normal