Rambut gugur

Mommies... Lepas bersalin memang teruk rambut gugur ke.. Rasa terkejut rambut bnyk sgt gugur. Hampir botak kat depan kepala... Akan tumbuh balik tak? Takut nampak... ??

1 Balas

ye normal . mmg bnyk . bole d kata kn 1rumah . ari ari kne rjin sapu rumah . hormon sis . nt ank da nk dkt 2thn bru kurg sikit2 lps tu ilang sndri gugur ny . klau yg da mcm botak tu akn tumbuh rmbut bru . redho jela ye sis 😂

5y ago

uhuhu sy dlu sy bg pendek je rmbt mcm lelaki punye rmbt . trpkse sbb risau rmbt pnjg2 nt trbelit kt leher ank ke jari2 ank ke . bhye