36w 3d rasa sakit perut macam nak berak tapi tak berak

Hi ada tak mommies yang rasa sakit perut mulas macam nak berak tapi tak berak and baby kadang ngeras kadang dia gerak active, sakit tu come and go tapi tak kuat and still boleh tahan?

1 Balas

klu sakit serta kluar tanda2 sis trus pergi klinik , tapi klu sakit tak kluar tanda tu biasa jak tu sis , sya pun mcm tu dlu sakit sngat smpai pingang sya pun sakit ank mengeras dalam perut kerna sya takut sya trus pergi hsptl sekali doktor check lama lagi hehehe

3y ago

Saya dah pergi check tadi, doc cakap baby kat bawah dah, ada cecair keluar tapi tak tahu itu ketuban atau apa so doc ambik specimen untuk hantar lab, bukaan takde lagi, tapi sbb gdm, w38 dah kena serah diri. Hehehe. Lega rasa dah check semua, takut kenapa2 pada anak.