sakit perut

perut rasa sakit, rasa nak berak tapi tak berak. knp ya? #pleasehelp #firstbaby #ingintahu

6 Balas

sembelit sis. kalau saya bila makan buah apple malam sebelum, keesokan pagi lancar membuang. lpastu saya amalkan yakult setiap hari. sis boleh cuba makan apple ataupun buah buahan yg boleh utk lawaskan sembelit. semoga dipermudahkan ya sis ❤️

mungkin awak sembelit..Sye Kene jugak.. awak kena minum air masak banyak.. hari tu Sye X than..Sye beli ubat sembelit..sbb dah pedih sgt2

yelaa kenapa ya, saya pun nak tahu. perut punya la sakit mcm nk cirit birit tu tapi tak berak. btw saya bru 1st trimester

saya start makan iron tablet yg kk bagi hari2 membuang. kalau dulu seminggu boleh kira berapa kali je berak😅

sy pun mcm ni knpa ya.... emmm tapi da berak tadi pagi lancar mustahil sembelit

sembelit kot