Sakit perut

Hi. Nak tanya, saya pregnant 21weeks and agak active sikit. Now, ada rasa sakit dekat bahagian tepi perut. Macam sakit nak berak atau buang angin tapi takda pun. Dia sakit sampai rasa bawah. Tapi cuma bahagian kanan sahaja. Pergi scan semua okay. Kencing semua okay. Baby pun active. Ada sesiapa tahu kenapa or pernah jadi dekat youguys?

1 Balas

rasanya tu pergerakan baby sis . sbb saya pun mengalami benda sama tapi sebelah kiri hehe

4w ago

yee dah brapa hari mcmtu ?