maggi pedas

Ada tak mommies kat sini yang teringin makan maggi pedas ? kalau teringin sangat boleh makan tak?

24 Balas

Sebulan skali mesti rasa nk makan.. boleh kalau nk mkn sgt.. cuma baby xkn dpt pape zat.. cover balik mkn buah ke.. kurma ke.. tak pun masa msak maggi tu letak laa sayur2.. bnyakkn mnum air.. setahu sy laa.. xpnh laa pulak dgr baby akan kepedasan.. 😂.. cuma ibu akan xsedap perut atau pedih ulu hati je..