zincofer

Ada tak mommies kat luar sana yg tgh consume zincofer yg doktor bagi tapi badan accept mcm tak de muntah2 ke lepas makan ubat tu. Ada tak?? Sbb sye tgh consume ubat ni tp sejam lepas tu mesti akan muntah. Doktor kata kalau tk ley nak ambik time pagi...mlm boleh mkn tp still sama je muntah2. So how?? Ke nak rujuk doktor je

31 Balas

sy tukar waktu makan ubat. sebelum ni mkn pagi2 pas solat subuh, memang jd x selesa bdn, kdg2 muntah balik ubat tu, 2 3 hari ni sy try mkn waktu malam sebelum tdur, Alhamdulillah perasaan nk muntah,loya2 sume tu xde.