zincofer

Ada tak mommies kat luar sana yg tgh consume zincofer yg doktor bagi tapi badan accept mcm tak de muntah2 ke lepas makan ubat tu. Ada tak?? Sbb sye tgh consume ubat ni tp sejam lepas tu mesti akan muntah. Doktor kata kalau tk ley nak ambik time pagi...mlm boleh mkn tp still sama je muntah2. So how?? Ke nak rujuk doktor je

31 Balas

Saya macam awak sis. Memang akan muntah. Makan pagi ke, malam ke memang muntah. So saya stop dulu sementara tunggu next check up 22/7 ni. Stress bila makan je muntah. Sampai lembik tak boleh nak buat apa. Rasa ubat tu lalu je kat tekak masa muntah tu. Lepas dah muntah pun terasa lagi 😭